„Studenții” au pierdut confruntarea cu bănățenii

 Foto: Titus Emanuel

Foto: Titus Emanuel

Sala UVT Oituz a programat sâmbătă, 14 aprilie, ora 17:00, meciul etapei a VII-a a play-out-ului Diviziei A1 dintre CSU UV Timișoara și Universitatea Cluj. Jocul s-a încheiat în minim de seturi cu victoria gazdelor, rezultatale pe seturi fiind: 25-23, 25-20, 25-16.

„Meciul a fost pregătit foarte prost și ne-am prezentat ca niște amatori. Atâta timp cât nu puteam să schimbăm poziția din clasament, se pare că nu ne-am dat interesul de a mai adăuga puncte în clasament. Nu este admisibil ca în Divizia A1 să mergi la un meci și să ai impresia că l-ai câștigat numai pentru că joci cu o echipă mai slabă. Meciurile se câștigă doar după fluierul final al arbitrului, dar se pare că noi nu am înțeles asta. Am jucat penibil și niciodată nu m-am simțit așa de umilit de când sunt în sport. Jucătorii nu s-au ridicat la nivelul numelui Universitatea Cluj și pe viitor, din toată echipa, vor face parte doar persoane care nu uită că joacă pentru Universitatea, nu pentru o echipă care acum s-a format și în 2-3 ani nu mai există. Noi existăm de 100 de ani și vom mai exista 100 de ani. Când un antrenor sau un jucător evoluează la Universitatea Cluj trebuie să joace cu onoare și mândrie! Noi nu am avut nici una, nici alta și cel mai probabil se va lăsa cu penalizări”, a subliniat managerul formației universitare, Bogdan Ungureanu.

Următorul meci pentru echipa de volei masculin a CS Universitatea Cluj este pe teren propriu sâmbătă, 21 aprilie, când va primi vizita bucureștenilor de la CS Dinamo de la ora 15:00.

Comments

comments