Start în „naționalele” de înot pentru cadeți

Începând de mâine, 22 iunie și până duminică vor avea loc în Bazinul Olimpic din Târgoviște, Campionatele Naționale de înot pentru cadeți, băieți 12-14 ani și fete 12-13 ani.

Andrei Mihnea Pop, reprezentantul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, va înota în probele de 100 de metri liber, 100 de metri spate, 100 de metri bras, 400 de metri mixt, 100 de metri fluture, 200 de metri spate, 50 de metri liber și 200 de metri mixt ale cadeților în vârstă de 14 ani, probe la care sunt înscriși peste 60 de sportivi.

La competiția care se desfășoară după sistemul seriilor contracronometru, Mihnea va debuta joi dimineața în proba de 100 de metri liber.

Antrenorul Adrian Gherghel, care îi va fi alături la Târgoviște, a declarat pentru u-cluj.ro:

„Mihnea va concura în 8 probe unde speram să își îmbunătățească cele mai bune performanțe. Acest campionat este un pas din ceea ce va urma pentru Mihnea și anume o carieră cât mai lungă și sperăm cât mai prolifică!

Este un copil cu un potențial enorm și sperăm că va atinge vârful în competițiile mari care urmează în 2-3 ani. Construim ceva frumos, nu urmărim medaliile neapărat, dar ele sunt necesare pentru confirmarea valorii!”

Comments

comments