Spre Timișoara cu „infirmeria plină”

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj se deplasează luni, 13 decembrie la Timișoara pentru partida cu SCM Politehnica din etapa a 15-a a Ligii Zimbrilor.

Meciul, care se va desfășura de la ora 18, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”, face parte din cea de a doua etapă a returului campionatului, partida din tur dintre cele două formații fiind câștigată de ”U” cu 20-19.

Conducerea echipei nu poate decât să spere în refacerea unora dintre jucătorii accidentați în condițiile în care ultima deplasare din campionat a fost făcută cu doar 10 handbaliști.

„Avem 5 jucători accidentați ceea ce ne pune într-o situație dificilă în perspectiva meciului de la Timișoara. În plus, obligativitatea de a disponibiliza 4 jucători pentru echipa de Divizia A face ca situația lotului să fie încă mai problematică. Speranța noastră este ca până la ora meciului cu Politehnica Timișoara să reușim să recuperăm doi jucători care, împreună cu întreaga echipă, să reușească un meci în urma căruia să obținem, chiar și în aceste condiții, un rezultat bun”, a declarat managerul echipei universitare Liviu Hossu.

Înaintea acestei întâlniri, în clasament, gazdele se află pe poziția a 12-a în timp ce ”U” ocupă locul 13 în ierarhie.

Comments

comments