Sportivii universitari se implică în Proiectul „Și eu POT!”

Consiliul Judeţean Cluj prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, organizează proiectul „Și eu POT!”, sub egida Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Evenimentul se află la a treia ediție și va avea loc marți, 3 decembrie. De la ora 10:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, timp de o oră și jumătate, voleibalistele de la ”U” NTT DATA Cluj vor interacționa cu cei 23 de copii de la Centrul Comunitar Județean Cluj, ajutându-i în circuitul cu mingea.

Între orele 12:00-16:00, va avea loc la sediul Centrului Comunitar de pe strada Albert Einstein nr 14, o serie de activităţi menite să conștientizeze comunitatea clujeană şi instituţiile abilitate cu privire la problematica persoanelor cu dizabilități. Astfel, de la ora 14:00, rugbyștii Clubului Universitatea vor interacționa cu persoanele cu dizabilități, în cadrul unor activităţi motrice în sălile de kinetoterapie ale Centrului Comunitar Judeţean, împreună cu specialişti kinetoterapeuţi şi fiziokinetoterapeuţi.

Comments

comments