Sponsorizează ”U” Cluj

Puteţi contribui la succesul Clubului Sportiv Universitatea Cluj devenind sponsori prin direcţionarea către club a unui procent de 20% din impozitul pe profit al companiei.

Codul Fiscal permite companiilor să direcţioneze, sub formă de sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit datorat statului, către orice entitate non-profit o sumă egală cu 20% din impozitul pe profit (dar nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri). Conform legii, companiile pot deduce din impozitul pe profit datorat statului sumele virate cu titlu de sponsorizare, iar sponsorizarea nu presupune cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei.

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informaţii despre beneficiile pe care le obţineţi devenind sponsori ai „U” Cluj, pentru a pune la punct detaliile colaborării şi planul de promovare a brandului în numele căruia efectuaţi sponsorizarea.

Puteți descărca și Contractul de Sponsorizare, beneficiile de imagine prin alăturarea brandului companiei pe care o reprezentaţi cu cel al „U” Cluj, fiind stabilite ulterior printr-o anexă la contract.

Comments

comments