Speranțe la medalii pentru ”U” la Campionatele Naționale de înot

Campionatele Naționale de înot în bazin de 50 de metri pentru seniori, tineret și juniori I și II debutează miercuri la Complexul Sportiv de Natație de la Otopeni cu o prezență consistentă a înotătorilor de la ”U”, dătătoare de speranțe pentru medalii având în vedere calitatea și rezultatele anterioare ale acestora.

Echipa Universitatea Cluj este formată din 14 sportivi și sportive și anume: Carina Pădurariu, Sanda Miclăuș, Natalia Marc, Narcisa Ilea, Ania Buciu, Nicolae Pcela, Szilagyi Richard, George Rațiu, Andrei Ungur, Michael Gorgan, Horațiu Bugnar, Patric Pojar, Patrick Bizău și Mihnea Pop iar din echipa tehnică fac parte antrenorii: Philgas Șoit, Adrian Gherghel, Claudiu Radu și Cătălin Ungur.

Rezultatele obținute la această ediție a Campionatelor Naționale de înot în bazin de 50 de metri sunt cu atât mai importante cu cât ele reprezintă criterii de selecție pentru toate competițiile de obiectiv din acest an cum sunt Campionatele Europene și Jocurile Olimpice.

Urăm mult succes înotătorilor noștri ale căror evoluții vor putea fi urmărite în direct pe canalul TVR Sport atât în sesiunile de dimineață (de la ora 9) cât și cele de după-amiază (de la ora 17).

Listele de start și orele de desfășurare ale probelor poti fi consultate la adresa: https://www.frnpm.ro/fisiere/documente/7/726.pdf

Comments

comments