Sigur puteam mai mult

 Foto: super-liga.ro

Foto: super-liga.ro

Universitatea Cluj a fost învinsă, cu 35-20, ieri, în partida din cadrul etapei a 7-a a SuperLigii CEC Bank la rugby contra formației Dinamo, meci disputat pe terenul „Florea Dumitrache” din capitală.

Înfrângerea, oarecum nedreaptă, a venit abia pe final după ce timp de o repriză și jumătate, elevii lui Cristian Săuan au practicat un joc bun cu atitudine și angajament.

Ca urmare, în minutul 60 băieții noștri conduceau pe tabela de marcaj cu 20-14 prin eseurile reușite de Alexandru Telesa și Andrei Pricopie, ambele transformate de Ionuț Mazăre. Din păcate, ratarea a nu mai puțin de 5 lovituri de pedeapsă precum și oboseala cauzată de lotul restrâns, grevat de accidentări, au făcut ca, în ultimele 20 de minute, echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare să revină și să câștige cu 35-20.

După meci, flankerul Andrei Pricopie, autorul unei încercări reușite după o intercepție și o cursă de 40 de metri, a declarat:

„În meciul de astăzi am demonstrat că suntem o echipa unită și indiferent cu cine jucăm, ne îmbărbătam unul pe celalalt și așa putem să depășim orice obstacol. Pentru că uniți suntem mai puternici!”

Comments

comments