Sebastian Văsuț, numărul 4 mondial

Sportivul legitimat la secția de Culturism și Fitness a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Sebastian Văsuț, s-a clasat pe locul 4 la Masters Culturism 70 kg în cadrul Campionatului Mondial de Culturism şi Fitness – Juniori şi Masters. Competiția s-a desfăşurat în perioada 10-13 noiembrie 2017 în Sala Polivalentă din Municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud.

Dublu vicecampion european în 2015 și 2016 la Campionatele Europene desfășurate în Santa Sussana, Spania, culturistul universitar a ratat la limită clasarea pe podium la Campionatul Mondial.

„Având în vedere că este un Campionat Mondial sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă se putea mult mai bine. Chiar m-a ajutat foarte mult această competiție, având în vedere unele greșeli pe care le-am făcut aici, iar pe viitor am să schimb strategia. Mulțumesc CS Universitatea pentru susținerea în performanță, antrenorului Mihai Florea și Federației Române de Culturism. Mi-am propus ca anul viitor să particip la fiecare concurs internațional și să fiu medaliat, să mă lupt să ajung cât mai sus, pe locul întâi. Am jonglat cu categoria anul trecut și asta a fost o greșeală. Voi rămâne pe categoria mea de 70 de kg și am să mă reîntorc și la categoria de seniori, să concurez și la seniori și la masters. Experiența pe care am avut-o la acest Campionat Mondial mi-a deschis o viziune mult mai amplă despre ce înseamnă competițiile internaționale și va trebui să punctez mai mult în pregătire, în prezentare și, bineînțeles, în dorința de a fi pe podium. Va trebui să am mai multă răbdare, încredere în mine și mai am mult de învățat”, a spus sportivul legitimat la ”U” Cluj, Sebastian Văsuț.

Comments

comments