Se încheie sezonul regular la baschet feminin

Universitatea Cluj dispută sâmbătă, 19, și luni, 21 martie, ultimele meciuri ale sezonului regular din cadrul Ligii Naționale de baschet feminin.

În prima partidă, sâmbătă, elevele lui Ioannis Koukos și Vlad Bota vor primi vizita uneia dintre pretendentele la titlu în acest sezon, CSM Satu Mare, echipă aflată în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, ambele formații având la activ câte 18 victorii și o singură înfrângere.

Luni, în ultima partidă a sezonului regular, ”U” va da piept în deplasare cu BC Sirius Târgu Mureș, formație aflată pe locul 7 în ierarhie, cu o poziție mai sus decât echipa noastră.

Meciul cu CSM Satu Mare este programat în Sala Sporturilor „Horia Demian”, sâmbătă, de la ora 13 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Despre aceste două foarte importante confruntări, antrenorul Ioannis Koukos a declarat:

„Avem de jucat ultimele două meciuri ale primei faze a campionatului, meciuri care ne aduc în față două formații aflate înaintea noastră în clasament: CSM Satu Mare și Sirius Târgu Mureș. Suntem aproape de play-off dar mai avem de trecut un hop și anume să obținem o victorie pentru a ne asigura prezența acolo. Tot ce pot să spun acum este că vom lupta din răsputeri pentru aceasta și vom da totul pentru a rămâne între primele 8 echipe din competiție.”

Comments

comments