Scor concludent în Liga Națională de rugby masculin

Partida dintre ”U” Cluj și RC Gura Humorului disputată sâmbătă în cadrul etapei a 6-a a Ligii Naționale de rugby masculin s-a încheiat cu un scor concludent în ceea ce privește aspectul jocului: 109-11 (66-6).

În întâlnirea de pe terenul din Parcul sportiv „Iuliu Hațieganu” băieții noștri au înscris 17 eseuri dintre care 12 transformate, performanță în urma căreia ”U” a urcat pe prima poziție în grupa play-out a competiției.

La finalul întrecerii antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Obiectivul pe care ni l-am propus în această partidă era să facem un joc de calitate, să fim ofensivi atât în apărare cât și în atac, indiferent pe cine avem ca adversar. Din fericire pentru noi, presiunea adversarului ne-a oferit și permis acest lucru mai mult decât ne așteptam. În partida de astăzi, nu scorul neapărat a contat cel mai mult pentru noi cât mai ales obiectivul primar: acela de a ne îmbunătăți sistemul de joc pe anumite detalii cerute de către staff. Progresul trebuie să existe permanent indiferent cine este adversarul. Felicitări jucătorilor noștri pentru această victorie, încă un obiectiv atins, sperăm ca totul să decurgă bine în următoarele etape și să ne putem îndeplini și obiectivul final.”

În runda a 7-a, ”U” întâlnește sâmbătă, de la ora 11, în deplasare pe CSM Bucovina Suceava, ocupanta locului 9 în clasament.

Comments

comments