Schimbare în bine

”U” NTT Data Cluj a jucat sâmbătă în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu CSM Medgidia în cadrul etapei a 7-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Pe tabela de marcaj a fost la final 3-0 (-23, -21, -15) pentru oaspete dar în teren am văzut o cu totul altă față a echipei noastre.

Mult mai motivate, mai optimiste și cu mult mai multă dăruire, elevele Lilianei Bogendorfer au arătat că sunt pe un drum bun pe care însă trebuie să se grăbească să-l parcurgă pentru că etapele trec și punctele nu se adună în clasament.

După ce a condus până la ultimele mingi în setul întâi, ”U” a pierdut aproape incredibil acest prim act. Setul al doilea a fost mai disputat dar grevat din nou pe final de greșeli ale fetelor noastre care pot fi puse pe seama tinereții și a lipsei de experiență.

Punctele echipei noastre au fost marcate de: Murariu – 11, Badea – 6, Macarie și Preda câte 4, Cauc și Hantău câte 2 și Pralea o reușită.

În etapa viitoare ”U” NTT Data Cluj joacă în deplasare la Mioveni, formație care a câștigat 3 din cele șase meciuri jucate până acum.

Comments

comments