Sâmbătă, un nou examen dificil pentru echipa de rugby masculin

”U”- Elbi Cluj-Napoca întâlnește sâmbătă, de la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” pe Steaua București, liderul Grupei B din cadrul Ligii Naționale de rugby masculin, Faza a 2-a.

Înaintea acestei partide, „militarii” au acumulat 17 puncte din 4 partide în timp ce echipa noastră are 15 puncte din tot atâtea jocuri. După superba victorie cucerită în deplasarea de la Constanța, ”U”- Elbi se află pe locul al treilea în clasament, la două puncte de „marinari” care au însă un meci mai mult disputat.

În întâlnirea din turul acestei faze a campionatului, Steaua s-a impus la București cu 66-21.

Antrenorul Cristian Săuan a creionat pentru u-cluj.ro factorii determinanți în duelul de sâmbătă: „Ne așteaptă o partidă foarte importantă, un examen foarte greu pentru noi în care trebuie să ne exprimăm la capacitatea maximă iar mobilizarea și determinarea trebuie să atingă un nivel excelent. Am încredere că așa va fi pentru că încrederea în noi înșine ne poate aduce exact ce avem nevoie cel mai mult: luciditate. Trebuie să jucăm economic și să nu consumăm energie fără rost. Evoluăm acasă și asta trebuie să ne dea o doză de motivație în plus. Suntem puternici și uniți iar echipele puternice întotdeauna sunt clădite pe forțe individuale de încredere. Dacă trăim cu toții astfel de sentimente atunci putem să obținem tot ce ne dorim.”

Meciul dintre ”U”- Elbi Cluj-Napoca și Steaua București va începe sâmbătă la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și va putea fi urmărit și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments