Rugbyștii primesc vizita echipei CSM București

 Sursă foto: Ștefan Martinescu

Sursă foto: Ștefan Martinescu

Etapa a II-a a Cupei României o aduce în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” pe CSM București, care va lupta contra grupării gazdă, ”U” Prodvinalco. Partida dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11:00. După o etapă disputată, formația clujeană ocupă locul cinci, iar echipa oaspete este liderul clasamentului.

„Întâlnim o echipă extraordinar de bună, cu antrenor cu experiență și cu jucători foarte buni. Din păcate, șase jucători tineri vin după un stagiu de pregătire cu echipa națională U20 la București și au avut și meciuri de pregătire. Probabil, doar 2-3 dintre ei o să facă parte din lot deoarece va fi un meci foarte greu cu CSM-ul și să nu apară accidentări. Obiectivul nostru este să creștem de la meci la meci, iar mâine să jucăm toate cele 80 de minute, dacă se poate și de ce nu, să fie prima victorie. Dacă intrăm în teren cu gândul că o să pierdem meciul ăsta, atunci nu o să facem nimic. La fiecare meci noi trebuie să mergem la victorie ”, a spus antrenorul rugbyștilor clujeni, Horea Hîmpea.

Cele două echipe s-au întâlnit în actualul sezon al Superligii o singură dată, în tur, iar victoria le-a aparținut „tigrilor” cu 50-12.

Comments

comments