Rugbyștii joacă pe Arena Centrală din Ghencea

 Foto: SuperLiga.ro

Foto: SuperLiga.ro

Echipa de rugby masculin CS Universitatea va disputa meciul ultimei etape din sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank în deplasare la CSA Steaua București. Programat inițial să se desfășoare la Cluj, oficialii echipei bucureștene au solicitat mutarea meciului în capitală pentru a fi inaugurată noua Arenă Centrală din Complexul Ghencea pentru rugby.

Astfel, partida din etapa a X-a va avea loc vineri, 24 septembrie, ora 12:00 și va fi transmisă în direct pe TVR Cluj.

„Nu puteam refuza onoarea de a inaugura printr-un meci de rugby superba Arenă Centrală din Complexul Ghencea, un stadion cu o istorie uriașă. Pentru jucători este o onoare să poată juca pe această arenă, mai ales că unii dintre ei sunt pe sfârșit de carieră și nu vor mai avea astfel de ocazie. Și suporterii au înțeles dorința jucătorilor și le țin pumnii indiferent că joacă acasă sau în deplasare”, a declarat președintele rugbyștilor universitari, Csaba Gal.

În acest moment, CSA Steaua este liderul la zi al clasamentului SuperLigii, în timp ce „studenții” se află pe locul 5. Primele două clasate la finalul sezonului regulat se califică direct în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un baraj de calificare în semifinale, locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5, partidele disputându-se pe terenul echipei mai bine clasate.

În etapa a X-a vor mai avea loc, pe 26 septembrie, partidele: SCM Timișoara – CS Dinamo (ora 12:00, TVR 1) și CSM Știința Baia Mare – ACS Tomitanii Constanța.

Comments

comments