Rugbystele au început pregătirea sub comanda unui nou antrenor

Echipa feminină de rugby a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a început pregătirea pentru ediția 2018 a Campionatului Național de Rugby 7 sub îndrumarea tehnicianului Călin Cojocnean, ajutat din funcția de director sportiv de Geta Budălăcean. Primul turneu este programat pe data de 28 aprilie la București și vor participa alături de Universitatea Cluj, campioana en-titre la senioare, Politehnica Iași, și formația CS Agronomia București.

Călin Cojocnean este arbitru de rugby din 2008, a practicat rugbyul din 1987 și a îmbrăcat tricoul „alb-negru” la Universitatea Cluj în perioada 1994-1998.

„Cel mai important este să continuăm activitatea rugbyului feminin în Cluj. Am noroc cu Geta Budălăcean și Bianca Crișan care s-au implicat în organizare și m-au ajutat să mă integrez la echipă. Pe lângă sportivele care au rămas de anul trecut am adus și niște fete de la București, plus alte rugbyste care au terminat junioratul la Pașcani și sper să facem o echipă puternică pentru anii următori. O să încercăm să aducem și fete mai tinere la echipă pe care să le trimitem să joace la Mihai Viteazul, cu care avem un protocol de colaborare, pentru ca în câțiva ani să reușim să creăm o echipă competitivă care să se bată la titlu”, a decalarat tehnicianul rugbystelor universitare, Călin Cojocnean.

Lotul cu care Universitatea Cluj va aborda această ediție de campionat este format din:

Uvertură: Bianca Crișan
Demi: Anca Hău, Gabriela Varga
Aripi: Alina Dincă, Cătălina Rusu, Sorina Colcer
Pilieri: Monica Rusu, Ioana Pașca, Diana Călinoiu,
Centru: Maria Sicoe
Taloneuri: Linda Matei, Veronica Matei.

Comments

comments