”U”-ELBI – victorie clară cu Bucovina Suceava dar urmează meciul cu Steaua

 Foto: J-Fritz Fotograf

Foto: J-Fritz Fotograf

”U”- ELBI Cluj-Napoca a obținut duminică o victorie clară în prima etapă a fazei a doua a Ligii Naționale de rugby masculin împotriva formației Bucovina Suceava. A fost 82-17 (47-10), într-un meci pe care elevii lui Cristian Săuan l-au dominat de la un capăt la altul.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Toma Mârzac și mai trebuie notat debutul în echipa noastră a noilor veniți: Ronaldo Daniels, Eldari Pataraia și Adrian Marcu dar și prezența în teren după o lungă accidentare a lui Marius Ferariu.

La încheierea confruntării, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Doresc să felicit toată echipa pentru această victorie. Așa cum am spus înainte de meci, am căutat să ne uitam mai mult la calitatea jocului nostru, să vedem ce funcționează bine și ce nu, să ne facem o idee ce anume trebuie să îmbunătățim pentru următoarea etapă. Fără îndoială mai avem multe de pus la punct. Fără să iau în calcul punctele marcate astăzi, într-adevăr s-au marcat foarte multe, totuși trebuie să fim realiști și să luăm în considerare că opoziția din partea adversarului nu a fost una pe măsură. O evaluare realistă nu prea putem face la acest scor. Nu trebuie însă să ne batem cu pumnul în piept și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Săptămâna care urmează este foarte importantă pentru fiecare dintre noi să ne antrenăm foarte, foarte bine pentru că ne așteaptă o etapă în deplasare foarte grea. Un lucru îmbucurător este că nu am avut accidentări foarte grave, este preocuparea noastră cea mai mare la fiecare meci. Sper foarte mult să avem disponibil același lot de jucători pentru meciul cu Steaua de la București. Mulțumim tuturor sponsorilor care ne sunt alături și ne susțin financiar și mulțumim suporterilor care vin constant la teren și susțin necondiționat echipa de rugby.”

Comments

comments