Rugbiștii joacă la Suceava în etapa a 7-a din play-out

Liga Națională de rugby masculin își desfășoară sâmbătă meciurile din etapa a 7-a din play-out, în care Universitatea Cluj întâlnește, de la ora 11, în deplasare pe CSM Bucovina Suceava.

Dacă în clasament băieții noștri s-au instalat încă în urmă cu o etapă pe prima poziție, sucevenii se află doar pe locul 9 cu 7 puncte. Înaintea acestei partide, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Suntem încrezători, mergem la Suceava să aducem acasă o victorie. Într-adevăr este o etapă în deplasare dar sunt optimist în potențialul băieților noștri și în faptul că vor face un joc foarte bun, atât in apărare cât și în atac, joc care să ne asigure victoria fără mari probleme. Fără să fiu subiectiv sau să se înțeleagă din partea mea o subapreciere a adversarului nostru, nu aș vrea să cred că vom întâmpina mari dificultăți în obținerea unui succes. Însă concentrarea noastră trebuie să fie maximă pentru atingerea obiectivului, câștigarea acestui meci. La fel de importante vor fi atitudinea jucătorilor noștri precum și îmbunătățirea calității jocului.”

Comments

comments