Rugbiștii de la ”U” au sărbătorit primăvara la magazinul Leroy Merlin

Echipa de rugby masculin a clubului Sportiv Universitatea Cluj a sărbătorit primăvara împreună cu clientele și staff-ul magazinului Leroy Merlin de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

Sportivii noștri au oferit mărțișoare doamnelor, domnișoarelor dar și copiilor aflați în magazin, prilejuind momente de emoție și bucurie în rândul acestora și în același timp s-au întreținut cu cei dornici să afle câteva din „secretele” sportului cu balonul oval.

Stephane Buisset, directorul magazinului Leroy Merlin de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, a declarat în limba română: „Eu cred că evenimentul de astăzi a fost unul minunat și în același timp ceva nou pentru noi toți – această întâlnire cu Clubul Sportiv Universitatea. Sunt în Cluj de 3 ani și am descoperit întâi că ”U” este în inima clujenilor și apoi că rugbiul are pentru mine o importanță aparte, având  multe valori comune cu Leroy Merlin. Este vorba de respect, pasiune, integritate și solidaritate și sper ca acest eveniment să fie doar un început.”

Mai multe imagini de la sărbătoarea primăverii de la Leroy Merlin puteți vedea pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

  • merlin-14
  • merlin-7_edited
  • merlin-1_edited
  • merlin-12_edited

Comments

comments