Robert Parge a stabilit un nou record național de tineret la 400 m

 Foto: facebook AK Šternberk

Foto: facebook AK Šternberk

„Idoor Track & Field Vienna”, cel mai mare concurs de sală din Austria, a avut loc sâmbătă, 27 ianuarie. La această competiție s-au înscris 577 de atleți din 27 țări, iar de la secția de atletism a CS ”U” Cluj au participat cinci sportivi.

Universitarul Robert Parge a stabilit un nou record național de tineret la proba de 400 m, după ce a oprit cronometrul la 47.02 s. Noul recordman s-a clasat pe locul 4 din 63 de concurenți și îi mai lipsesc 32 de sutimi pentru a-și îndeplini baremul pentru Mondialele de seniori de sală de la Birmingham.

Atletul Cristian Tăut a obținut la proba de 800 m, cu timpul de 1.56.03s, locul 20, din 66 concurenți, iar Bogdan Macovei s-a clasat pe 30 la aceeași probă. Antoniu Opriș a alergat la 400 m și a terminat pe locul 50, iar Petre Rezmiveș, înscris la proba de 60 m, nu a mai concurat din cauza unor probleme medicale.

Următoarea competiție la atletism este Finala Camionatului Național de Seniori și Tineret, care va avea loc în perioada 3-4 februarie la București.

Comments

comments