Rezultatele turneului de Centenar la scrabble

Vineri, 20 septembrie, 2019 a avut loc Cupa Centenarului la scrabble, dedicată aniversării celor 100 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca. Competiția a fost organizată de secția de scrabble de la „U” la Hotel Ary și a constat într-un turneu de partide libere în limba engleză.

Turneul a fost câștigat de Dan Laurențiu Sandu (CSM București) cu 6 victorii din 6 posibile, urmat de Ferenc Gerlits (CSM București) și Septimiu Crivei („U”), ambii cu câte 4 victorii. La Tineret, Cupa Centenarului a fost câștigată de Iustin Enea („U”), el fiind urmat în clasament de Răzvan Pletosu și Darius Drobota (ambii de la Argus Tg. Frumos).

Cupa Centenarului a fost urmată în zilele de 21 și 22 septembrie 2019 de etapa a 2-a a Campionatului Național de Scrabble Anglofon, la care au participat 13 sportivi de la principalele cluburi din țară. Mihai Pantiș („U”) a dominat turneul, câștigând toate cele 14 partide. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de Dan Laurențiu Sandu (CSM București) cu 11 victorii și Ferenc Gerlits (CSM București) cu 10 victorii. După două etape conduce, în clasament, Dan Laurențiu Sandu (CSM București), urmat de Mihai Pantiș și Cătălin Caba (ambii de la „U”).

Comments

comments