Rezultatele echipelor universitare la Raiffeisen Bank Cluj Napoca Streetball

 Foto: facebook SPORT ARENA STREETBALL

Foto: facebook SPORT ARENA STREETBALL

Circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball a programat weekend-ul trecut, 9-10 iunie, prima “dublă” din acest sezon, două turnee, în două orașe diferite: Cluj Napoca și Iași.

„Raiffeisen Bank Cluj Napoca Streetball” a avut loc la Iulius Mall, iar Universitatea Cluj a participat cu trei echipe, două la masculin și una la feminin.

La Openul feminin au participat 12 echipe. Universitatea Cluj a fost compusă din: Daniela Țopan, Irina Părău, Oana Moraru și Andreea Moldovan. În gupa D, din care au făcut parte, baschetbalistele antrenate de Carmin Popa au câștigat cu Sportul Studențesc, scor 20-4 și au cedat cu 8-13 în fața celor de la SCM Timișoara. În sferturi, ”U” Cluj a pierdut cu scorul de 9 la 15 cu Știința București, echipă care a și câștigat turneul.

La masculin au fost înscrise 24 de echipe, care au fost împărțite în opt grupe, iar ”U” Cluj a participat cu două. ”U” Cluj (Rareș Mihășan, Bogdan Șutea, Paul Bota și Szabo Lorand) a ajuns până în optimile turneului, unde a cedat cu scorul de 10-14 în fața echipei „Șacalii”, iar ”U” Cluj 2 (Alex Burlacu, Dan Avram, Leon Cristea) a pierdut ambele meciuri din grupă.

Următoarea etapă pentru echipele Clubului Sportiv Universitatea Cluj este programată la Sibiu în weekend-ul 23-24 iunie.

Comments

comments