Rezultate notabile pentru schiorii universitari

Campionatul Național de Schi Fond pentru Seniori și Juniori mari sprint și ștafete, ultima competiție din acest sezon, s-a desfășurat în perioada 27-28 martie la Cheile Gradiștei. De la Clubul Sportiv Universitatea Cluj au participat Claudiu Vîtcă și Bogdan Buș, însoțiți de antrenorul Andrei Pașcu.

La proba de sprint pe echipe, echipa „U” Cluj, formată din Bogdan Buș (junior I) și Claudiu Vîtcă (junior III) a participat la categoria Seniori, alături de cei mai buni sportivi ai țării care au reprezentat România la Campionatele Mondiale și în Cupa Mondială, unde a ocupat locul 4!

La proba de sprint individual, Bogdan Buș a ocupat locul 5 la categoria Juniori I, iar Claudiu Vîtcă (încă la vârsta Juniorilor III) a ocupat locul 6.

„A fost o onoare deosebită să concurăm umăr la umăr (cel puțin o perioadă) cu cei mai buni schiori ai țării! Mulțumim Raul Popa, Paul Pepene și Hogiu Petrică pentru experiența pe care ne-ați ajutat să o trăim. Rezultatele sunt bune, chiar un pic peste așteptări având în vedere pregătirea sporadică și în salturi la care ne-a obligat pandemia! Dar băieții au dat dovada calităților deosebite pe care le au și suntem și mai hotărâți să atacăm în viitorul apropiat podiumul național!”, a declarat antrenorul schiorilor universitari, Andrei Pașcu.

Comments

comments