Rezultate excepționale la Campionatele Naționale de natație masters

Campionatele Naționale de natație masters, dedicate sportivilor cu vârsta peste 25 de ani, desfășurate sâmbătă și duminică la Târgoviște, s-au încheiat cu un succes de răsunet al înotătorilor de la ”U” Cluj-Napoca.

Denisa Vlad, Andreea Pop, Ioana Curta și Judith Orosz-Maier la feminin și respectiv Vlad Dobra, Mihai Naș, Paul Borbileanu și Cristian Nemet la masculin, însoțiți de antrenorul Philgas Șoit, au îmbogățit panoplia Clubului Sportiv Universitatea cu un număr impresionant de medalii.

Denisa Vlad s-a clasat pe primul loc la categoria sa de vârstă dar și la open în 6 probe fiind totodată sportiva care a înotat cei mai mulți metri în această competiție. La rândul ei, Ioana Curta și-a trecut în palmares 2 locuri întâi și 1 loc secund, Judith Orosz-Maier 6 locuri întâi, Mihai Naș 2 locuri întâi și 1 loc doi, Vlad Dobra a încheiat 4 probe pe primul loc și 2 pe locul doi, Paul Borbilean a obținut 3 locuri întâi și un loc trei iar Andreea Pop 1 loc trei, la fel ca si Cristian Nemet.

Echipele de ștafetă au fost și ele la înălțime cu 5 locuri întâi și 1 loc doi, toate aceste rezultate însumând un număr de 28 de medalii de aur, 4 de argint și 3 de bronz și în același timp 15 noi recorduri naționale care urmează a fi omologate.

Antrenorul Philgas Șoit și sportivii săi merită toate felicitările pentru aceste rezultate excelente care pot așeza Clubul Universitatea în fruntea clasamentului pe echipe la Campionatele Naționale de natație masters, ierarhie ce urmează a fi stabilită în zilele următoare la nivelul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Comments

comments