Rezultate excelente pentru pugiliști” la „Centura Transilvaniei”

Tinerii pugiliști de la ”U” au avut o comportare excelentă la ediția a 10-a turneului de box dotat cu „Centura Transilvaniei”.

Competiția desfășurată în Sala Sporturilor „Horia Demian” a adunat la start peste 150 de participanți de la 25 de cluburi din întreaga țară și a programat, în cele două zile de concurs, nu mai puțin de 60 de meciuri.

Sportivii de la ”U” Cluj-Napoca, pregătiți de antrenorul emerit Iosif Hercz și de maestrul sportului și fostul campion european Alexandru „Țiți” Turei, au avut o comportare meritorie urcând de 4 ori pe prima treaptă a podiumului și de două ori pe cea de a doua.

Câștigători ai întrecerii au fost: Zsiga Alexandru la categoria copii 48 de kilograme, Thomas Sebastian Văran la cadeți 57 de kilograme, Adrian Csakany la juniori 80 de kilograme și Tudor Lebădă la categoria tineret 67 de kilograme în timp ce Mircea Goga la juniori 75 de kilograme și Bakos Norbert la tineret 57 de kilograme au încheiat competiția pe locul al doilea.

Următoarele provocări pentru sportivii și antrenorii secției de box de la ”U” Cluj-Napoca sunt finalele Campionatului Național, care vor avea loc la începutul lunii octombrie pentru juniori și respectiv în luna noiembrie pentru seniori, tineret și cadeți.

Comments

comments