Rezultate bune pentru ”U” la Gala „Ring Napoca”

Secția de box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a participat miercuri și joi, 7-8 iunie, la ediția a XI-a Galei de box „Ring Napoca”. Competiția a avut loc la sala Samus din Cluj-Napoca și a strâns la start 60 de sportivi de la 12 cluburi din țară, precum și pugiliști din Franța. CS ”U” a fost reprezentat de opt boxeri, toți reușind să se claseze pe primele două trepte ale podiumului.

Locul I
– Claudiu Șanta (32 kg copii)
–  Alin Bodea (74 kg tineret)
– Cristian Lăpăzan (34 kg cadeți)
– Florin Cimpoeșu  (65 kg cadeți)
– Alexandru Busuioc (38,5 kg cadeți).

Locul II
– Samuel Șanta (48 kg juniori)
– Nicolae Vidrean (52 kg juniori)
– Vlad Sebastian Gergely (91 kg tineret).

Recent transferat la ”U” de la Turda, Alexandru Busuioc a trecut în limitele categoriei 38,5 kg de Alexandru Dumitrachi de la Jiul Petroșani, iar Alin Bodea a boxat direct în finala categoriei 74 kg tineret cu Ioan Segean de la Nicolae Ilinca Alba Iulia, finală în care s-a impus fără probleme.

În opinia mea cupa Ring Napoca a fost o reușită! Cred că doar în felul acesta putem atrage tinerii să practice boxul. A fost o competiție frumoasă mai ales că au participat și boxeri de proveniență franceză. Eu am avut parte de un meci cu grad mediu de dificultate, dar cum spunea și legenda boxului mondial, Muhammad Ali: «Zboară ca un fluture și înțeapă ca și o albină », a punctat pugilistul universitar, Alin Bodea.

Comments

comments