Rezultate bune pentru judoka universitare la Grand Slam-ul din Rusia

Orașul rusesc Ekaterinburg a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, în 17 și 18 martie, cel de-al treilea Grand Slam al anului din cadrul IJF World Judo Tour. La competiție au participat 251 de sportivi, 152 la masculin și 99 la feminin, din 34 de țări.

Judoka Monica Ungureanu, legitimată la Universitatea Cluj, a câștigat grupa din care a făcut parte ajungând în semifinalele categoriei 48 de kg, unde a pierdut în fața japonezei Endo Hiromi. În recalificări a ratat medalia de bronz în favoarea lui Narantsetseg Ganbaatar din Mongolia și a terminat pe locul 5. În recalificările categoriei 48 de kg a ajuns și Alexandra Pop, dar a terminat pe locul 7 după ce a cedat meciul cu mongoleza Geremaa Erdenetsogh.

Loredana Ohâi s-a bătut la categoria 57 kg și a obținut un loc 5 după ce a trecut în recalificări de rusoaica Anastasiia Konkina, dar a pierdut cu Momo Tamaoki din Japonia. Și judoka universitară Ștefania Dobre a ajuns în recalificările categoriei 63 kg, însă a cedat în fața sportivei Martyna Trajdos din Germania, ocupând astfel locul 7. La masculin am avut un singur reprezentant, pe Ionuț Vasian la -100 kg, dar a fost scos din primul tur de letonul Jevgenijs Borodavko.

Comments

comments