Regal sportiv universitar în Sala „Horia Demian”

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Mâine, 23 octombrie, suporterii ”U” Cluj vor avea parte de un adevărat spectacol sportiv cu cele trei meciuri care se înlănțuiesc de la prânz și până seara în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Prima partidă este cea din etapa a 4-a a Ligii Naționale de baschet feminin în care, de la ora 12, ”U” Cluj primește vizita echipei Rapid București. Urmează apoi cuplajul voleibalistic în care echipele noastre de volei întâlnesc formațiile similare ale SCMU Craiova.

Fetele de la ”U” NTT Data vor intra primele pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, la ora 15, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Diviziei A1.

Regalul sportiv universitar se va încheia de la ora 18, când, aceeași etapă a 3-a dar în Divizia A1 la masculin programează întâlnirea dintre ”U” Cluj și SCMU Craiova.

Meciul de baschet feminin dintre ”U” Cluj și Rapid va putea fi urmărit și pe canalul de Youtube „FRB TV” în timp ce partidele de volei vor fi accesibile și pe canalul de Youtube „U Cluj TV”.

Accesul în sală se face în limita a 30% din capacitatea sălii iar participanţii trebuie să prezinte actul de identitate şi Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) care să certifice vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 cu un vaccin autorizat în România și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, la care studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments