Raluca Ștef, campioană națională absolută

Sportiva legitimată la secția de patinaj, Raluca Ștef, a câștigat pentru a patra oară consecutiv titlul de campioană națională la Poliatlon în cadrul Campionatului Național de Patinaj Viteză pe Role. În cadrul competiției, desfășurată în perioada 18-19 august la Baza Sportivă din Gheorgheni, Raluca a cucerit trei medalii de aur la probele 1000 m, 3000 m, poliatlon și două de argint la 500 m și 1500 m.

Acest titlu vine după trofeul Cupei României la Patinaj Viteză pe Role, care a avut loc în perioada 15 -16 august, tot în aceeași locație. Sportiva noastră s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la proba de 500 m, a obținut medalia de argint la 1000 m, iar în clasamentul general a terminat pe locul 1, ceea a însemnat aurul Cupei României.

Raluca Ștef este campioană națională abolută începând din anul 2014 de când s-a legitimat la Universitatea Cluj. La Patinaj Viteză pe Role are 4 titluri naționale la Poliatlon senioare și patru Cupe ale României la Biatlon (2014, 2015, 2016 și 2017).

Întrebată ce înseamnă pentru ea titlul de campioană absolută, Raluca Ștef a declarat:

Mă bucur că am avut onoarea să fug pentru Clubul Sportiv Universitatea, dacă nu era clubul nu aș fi putut să fac treaba aceasta, deci mulțumesc pentru susținere. Este greu, dar mă bucur că încă reușesc să mă mențin pe această poziție!

Comments

comments