Răileanu și Stanciu au câștigat al 3-lea turneu de la Marea Neagră

Ultimul turneu de volei pe plajă, Constanța Beachvolleyball Tour III, din cadrul Campionatului Național, a avut loc în perioada 8-11 august, joi-duminică, pe plaja Blanco by Bavaria Blu din stațiunea Mamaia.

Perechea CS ”U” Cluj, Adina Stanciu – Sorina Răileanu, a câștigat și acest turneu, fiind al treilea trofeu consecutiv obținut la turneele de la Marea Neagră. Universitarele s-au impus în fața perechii Cojocaru Marina și Vaida Beata (CS Lake View) în două seturi.

„A fost cel mai disputat și mai greu turneu dintre toate. Poate am resimțit și oboseala după patru turnee. Nisipul te solicită mult. Într-adevăr, nu am pierdut niciun set, dar fiecare meci a fost dificil. Finala a fost un meci echilibrat, cu faze disputate. Cred că atât noi, cât și adversarele noastre am făcut spectacol”, a spus Sorina Răileanu.

Echipa masculină a CS ”U” Cluj, Adrian Pop – Mădălin Dăineanu, s-a clasat pe locul 13 la acest turneu.

Finala Campionatului Național are loc începând de azi, 12 august, și până duminică, 18 august, pe plaja Dandana din stațiunea Mamaia. Ambele echipe universitare vor participa la finală.

Comments

comments