Punct final în turneul de volei pe plajă de la București

Sâmbătă s-au încheiat întrecerile turneului de volei pe plajă de la Complexul Therme din capitală, competiție la care au participat trei echipe de la ”U” Cluj-Napoca.

În ultimele partide, Mihai Popovici și Radu Tănase au fost întrecuți de Andrei Grigore și Eduard Popa de la CSM Constanța cu 2-0 (-13, -16) și apoi, pe tabloul învinșilor, de Ștefan Anton și Bogdan Mehedințeanu de la CSU ASE București cu 2-0 (-17, -11)  încheind întrecerea pe locul 5.

Tot pe locul 5 s-au clasat la final și Petru Vornicu și Mihail Șapco care, după ce au trecut cu 2-1 (19, -16, 14) de dublul ceh format din Viktor și Jiri Dostal și apoi tot cu 2-0 (8, 16) de Dragoș Răileanu și Marius Drăghici, i-au depășit și pe moldovenii Alexei Usatov și Daniil Didorciuc în două seturi, la 12 și la 17 pentru a fi opriți din cursa spre un loc mai bun de dublul Bogdan Bratosin / Valentin Hupoiu de la Știința Politehnica București care au câștigat meciul direct cu 2-0 ( -11, -18).

Bianca Culda și Alexandra Bara nu au reușit un parcurs la fel de bun și au terminat competiția pe locul 13 învinse fiind în ultima partidă, cu 2-0 (-13, -15), de echipa Florina Murariu / Naomi Brehuescu de la CSU Reșița.

Comments

comments