Primul test important pentru rugbiști

După două etape în care rugbiștii de la Universitatea Cluj au câștigat detașat, aceștia primesc duminică, de la ora 15, vizita echipei campioane, CSM Baia Mare.

Meciul care se va disputa pe terenul din parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” reprezintă primul test cu adevărat important pentru elevii lui Cirstian Săuan care, înaintea acestei partide a declarat:

„Suntem conștienți că partida cu Baia Mare va fi una foarte dificilă, decisivă pentru ambele formații și ca urmare va avea o încărcătură aparte. Baia Mare este o echipă puternică și pentru asta ne pregătim de atâta vreme, pentru astfel de întreceri, acesta este nivelul de competiție pe care noi îl dorim și îl așteptăm. Jucătorii sunt pregătiți atât fizic cât și motivațional pentru acest meci. Este importat că nu am avut accidentări în etapele trecute iar duminică îmi doresc ca băieții să facă cel mai mare meci. Acesta este momentul lor!”

Întâlnirea din etapa a 3-a a Ligii Naționale de rugby dintre ”U” Cluj și CSM Baia Mare va începe duminică la ora 15, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și va putea fi urmărită în direct la TVR.

Comments

comments