Primul test important din 2021 pentru handbalistele noastre

 Foto: Krisztian Bucsi

Foto: Krisztian Bucsi

Universitatea Cluj a plecat ieri spre Brașov, acolo unde, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, se reiau meciurile Ligii Naționale de handbal feminin.

Într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a competiției, fetele noastre, care ocupă locul 15 în clasament cu 3 puncte, vor întâlni astăzi de la ora 16:00, vecina de clasament Rapid București, aflată pe poziția a 14-a tot cu 3 puncte.

„Mergem la Brașov cu gândul la victorie, mai ales că este prima oară după multă vreme în care avem la dispoziție tot lotul complet. În pauza competițională am reușit să jucăm 4 partide de verificare în care fetele noastre și-au recăpătat încrederea în forțele proprii, evoluțiile bune împotriva celor de la Măgura Cisnădie și HC Zalău confirmând progresul realizat. Rapid București este o echipă cu orgoliu rănit, iar bugetul și valoarea lotului nu reflectă locul în clasament. Având în componență jucătoare precum Eliza Buceschi, Claudia Constantinescu și Laura Popa, adversarele noastre reprezintă o echipă puternică, în fața căreia însă, avem șansa noastră și ne vom vinde foarte scump pielea. Și noi și suporterii considerăm că această partidă este un derby pe care trebuie să-l tratăm ca atare și să dăm totul pentru obținerea unui rezultate pozitiv”, a declarat directorul sportiv al echipei universitare Sergiu Cacoveanu.

Partida va putea fi urmărită începând cu ora 16 în sistem pay-per-view (5 RON) pe platforma ▶️ https://tv.frh.ro

În etapa următoare, programată în 28 și 29 ianuarie, Universitatea Cluj va întâlni o altă echipă aflată pe loc retrogradabil, CSM Slatina, ocupanta poziției a 13-a cu 4 puncte.

Comments

comments