Primul meci în 2024 – primul succes al echipei de baschet masculin

Odată cu primul meci din 2024 a venit și primul succes al echipei de baschet masculin Universitatea Cluj: victoria repurtată sâmbătă pe teren propriu  în meciul restanță din etapa a 9-a a Ligii I cu Știința București.

A fost 85-63 (22-20, 22-11, 19-15, 22-17) într-o întâlnire care a stat sub semnul unui oarecare echilibru doar în primul sfert, celelalte trei consfințind superioritatea elevilor lui Florin Covaciu și Vlad Bota. Acest al 8-lea succes din cele zece partide disputate în Grupa B a competiției consolidează prima poziție pentru ”U” în clasament și o duce la 2 puncte distanță de ocupanta locului al doilea, CSM 2 Târgu Mureș.

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Mihnea Tudor Brie 20, Darius Sorin Coste 14, Toma Lungoci 10, Ciprian Albu și Matei Cristian Nuna câte 9, Eduard Valentin Apostol 8, Rareș Mihășan 7, Henrique Simionca 6 și Andrei Sichet 2 puncte.

În etapa următoare, ”U” va primi duminică 14 ianuarie, vizita echipei CSM 2 Târgu Mureș, un meci care va aduce față în față primele două clasate în Grupa B a Ligii I la baschet masculin.

Comments

comments