Primele meciuri de verificare ale echipei de handbal feminin

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a jucat la sfârșitul săptămânii trecute primele două meciuri de verificare în cadrul turneului „Memorialul Lascăr Pană” disputat în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare.

În prima partidă fetele noastre au cedat în fața gazdelor de la Minaur Baia Mare cu scorul de 39-22 (21-9) pentru ca în cea de a doua, elevele lui Ioan Ani Senocico să fie întrecute de Kisvárda KC din Ungaria cu 26-15 (17-8)

Cele mai bune marcatoare pentru ”U” Cluj în cele două jocuri au fost: Corina Cordoș 5+4, Larisa Șerban 3+6, Gabriela Istratie 3+3, Alexia Gherghe 3+1, Ana Stana 3+0, Cristina Crețu 2+0, Florentina Moisin 2+0, Reka Tamas 1+0, Andreea Bărbos 0+1. Au mai jucat Marina Dumanska, Mădălina Pușcaș, Norica Pîrvulescu, Alexandra Ploscar și Florentina Moisin.

La finalul turneului, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

„Aceste două meciuri de la Baia-Mare au fost primele pentru noi în noua formulă. Am urmărit în special partea de pregătire fizică, să vedem cam pe unde ne aflăm. Avem un lot nu prea bogat din punct de vedere numeric și acest lucru s-a văzut. Mai avem multe de pus la punct și sper ca jucătoarele tinere să înțeleagă că trebuie să își aducă aportul mult mai mult. Una peste alta sunt mulțumit de atitudine dar nu și de rezultate. Avem o misiune foarte foarte grea anul acesta dar suntem mulțumiți totuși că putem crește valori care să plece spre prima ligă.”

Comments

comments