Prelungire de contracte la ”U” NTT Data Cluj

 De la stânga: Sorina Răileanu, Angelica Podină și Adina Stanciu

De la stânga: Sorina Răileanu, Angelica Podină și Adina Stanciu

Staff-ul tehnic al echipei de volei feminin ”U” NTT Data Cluj a propus prelungirea contractelor cu voleibalistele Adina Stanciu, Sorina Răileanu și Angelica Podină, care se aflau în ultimele zile de contract.

După doi ani petrecuți la echipa clujeană, cele trei voleibaliste au fost de acord să îmbrace tricoul „alb-negru” încă două sezoane.

„Sunt fericită că mi-am prelungit contractul cu Universtatea. Mă simt foarte bine aici și de aceea am ales să prelungesc șederea mea la această echipă. Sperăm să ne atingem obiectivul sezonul viitor”, a spus Angelica Podină, care evoluează pe postul de libero.

„Sunt mândră că am semnat cu «U». Mă simt bine la această echipă, din toate punctele de vedere. Sunt convinsă că prin muncă, determinare și unitate ne vom atinge obiectivul și în sezonul viitor”, a declarat Sorina Răileanu, secund.

„Mă simt în largul meu aici și pot să spun cu mândrie că reprezint Clujul, orașul meu natal. Sper ca în sezonul 2019-2020 să îmi depășesc performanțele” a explicat și Adina Stanciu, cel de-al doilea secund al echipei universitare.

Comments

comments