Podium pentru Adrian Șulcă la Cupa Europeană

 Foto: www.eju.net

Foto: www.eju.net

O nouă Cupă Europeană la judo pentru cadeți U18 a avut loc în weekendul 18-19 noiembrie la Györ, în Ungaria. De la  U-CSM Cluj au participat șase judoka însoțiți de antrenorul Bodo Roland.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de către Adrian Șulcă la categoria 73 kg. Judokanul universitar a cucerit medalia de bronz, după ce a trecut pe rând de Dimitrios Kaisopoulos (Grecia), Alex Barto (Slovacia) și Toth Botond (Ungaria). Adrian a pierdut accesul în semifinale după ce a cedat în fața lui Gergely Nerpel din Ungaria, care a și devenit câștigătorul categoriei.

Cristian Penișoară a ratat la mustață urcarea pe podium, după ce a pierdut meciul pentru medalia de bronz în fața neamțului Lennart Slamberger, terminând astfel pe locul V .

Judoka Adrian Șulcă a mai participat la două cupe europene în acest an și s-a clasat pe podium. La Cupa Europeană de judo de la Teplice (Cehia, 8-9 aprilie) Șulcă a obținut medalia de bronz la categoria 66 kg, iar la Cupa Europeană de cadeți din perioada 5-7 mai, desfășurată la Ploiești, judokanul universitar s-a clasat pe treapta a doua a podiumului.

 

Comments

comments