Performanța se dovedește!

Clubul Universitatea Cluj a devenit, în ultimii ani, unul din cluburile cele mai importante din România. Este clubul numărul 1 între cele 29 de cluburi sportive universitare din țară. Este cel mai mare club sportiv din Transilvania iar despre performanțele acestui club vorbesc rezultatele. Clubul nostru a fost reprezentat de nouă sportivi la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 iar in palmaresul Universității Cluj sunt șapte medalii la Campionatele Europene, două medalii la Campionatele Mondiale desfășurate în anul curent și peste 100 de medalii de aur obținute în campionatele naționale în acest an.

Sportivii noștri reprezintă cu succes România la diverse competiții continentale și intercontinentale, fie că vorbim de întreceri adresate juniorilor sau seniorilor.

În grija acestui club se află 20 de secții, fiind făcute eforturi pentru ca fiecare dintre acestea să beneficieze de condiții cât mai bune, propice performanței. Clubul Sportiv Universitatea Cluj este apreciat pretutindeni, fiindu-i recunoscută importanța majoră în sportul românesc, având o tradiție de aproape 100 de ani, timp în care a realizat nenumărate performanțe.

Acestea sunt faptele care situează Clubul Universitatea Cluj în elita sportului românesc de performanță și răspunsul pe care îl dăm celor care contestă activitatea onestă și laborioasă de la acest club.

Director, Ovidiu Vasu

Comments

comments