Perechile CS ”U” Cluj, campioane naționale la scrabble tineret

În perioada 18-21 aprilie 2019 au avut loc, la Botoșani, mai multe competiții naționale la scrabble, la care au participat peste 30 de sportivi la seniori și peste 50 de sportivi la tineret.

Seniorii au avut programată Cupa României la individual și intercluburi. La fel ca anul trecut, lupta pentru trofeu s-a dat între CS Universitatea (deținătoarea Cupei României) și CSM București (campioana națională). Din nou a fost o întrecere echilibrată și decisă în ultima probă. Competiția a fost câștigată de CSM București, urmată de CS Universitatea (cu câteva absențe din lot, între care cea a lui Alexandru Gheorghiu – liderul la zi al campionatului național individual) și Argus Tg. Frumos. La individual s-a impus Dan Laurentiu Sandu (CSM București), urmat de Alexandru Lăcătâș („U”) și Cosmin Donciu (CSM București). Dintre sportivii de la CS Universitatea s-au mai clasat în Top 10 Septimiu Crivei (locul 4), Andrei Alexandrov (locul 6), Vasile Mihalache (locul 7) și Corneliu Faur (locul 10).

Toate competițiile de tineret au fost dominate de către sportivii de la CS Universitatea. Astfel, cele 3 titluri de campioni naționali de la categoriile de tineret au revenit perechilor: Iustin Enea și Paula Mihalache, Cristian Caba și Georgiana Drăgan, respectiv Adrian Iancu împreună cu un jucător de la alt club.

La prima etapă a Campionatului Național de Scrabble la Tineret întreg podiumul a fost ocupat la individual de sportivii de la CS Universitatea, în ordinea: Iustin Enea, Paula Mihalache și Cristian Caba. La echipe, CS Universitatea a câștigat toate probele disputate și a ocupat primul loc, fiind urmată de Argus Tg. Frumos și CSM Bucuresti.

Comments

comments