Pera: „Sunt nemulțumit de randamentul unor jucătoare cu pretenții”

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a cedat confruntarea din deplasare cu CSM Unirea Slobozia, scor 22-18. Partida din etapa a 17-a din Liga Națională a început bine pentru clujence, însă după ce gazdele au preluat conducerea, acestea nu au reușit să revină. Principala marcatoare a formației noastre a fost Florina Chintoan cu 8 goluri, fiind urmată de Andreea Tetean cu 3 reușite. Abigail Vălean și Reka Tamaș au marcat câte 2 goluri.

„Ne-am dorit victoria în jocul de la Slobozia, însă din păcate nu am beneficiat de tot lotul valid înaintea partidei și aici mă refer la Diana Puiu care nu s-a pregătit cu echipa fiind accidentată. De asemenea, sunt nemulțumit de randamentul unor jucătoare cu pretenții, care continuă să fie de câteva jocuri sub nivelul așteptărilor, iar numărul mare de greșeli personale care ne-a privat de un rezultat pozitiv. În ceea ce privește echipa gazda aceasta a stiut sa speculeze cele 13 aruncări de la 7 metri de care au beneficiat și 12 minute în care noi am jucat în înferioritate numerică”, a declarat Florentin Pera, tehnicianul Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

În etapa cu numărul 18 clujencele stau, astfel că următorul meci pentru „alb-negre” este tot în deplasare. Universitarele întâlnesc luni, 20 februarie de la ora 17:00, liderul CSM București.

Comments

comments