Patru sportivi de la ”U” la Campionatele Europene de Culturism&Fitness

 Foto: https://www.ifbb.com/2017-european-championships-day-4/nggallery/page/1

Foto: https://www.ifbb.com/2017-european-championships-day-4/nggallery/page/1

Sportivii legitimați la Universitatea Cluj, Sebastian Văsuț, Ovidiu Butoeru, Alina Așchilean și Cristina Mărginean, participă în perioada 2-7 mai 2018 la Campionatele Europene de Culturism și Fitness din Santa Susanna, Spania.

La ediția de anul trecut, Ovidiu Butoeru, a câștigat medalia de bronz la categoria Junior Men’s Fitness 16-23 ani Open, la aceeași categorie participând și acum. Fostul vicecampion european Sebastian Văsuț va intra la categoria Master Men Bodybuilding 40-44 ani, 70 kg, Alina Așchilean va concura la proba de Women Bodyfitness 178 cm, iar Cristina Mărginean va participa la Bikini-Fitness 164 cm.

Înainte de plecarea spre Spania, medaliatul cu bronz de anul trecut, Ovidiu Butoeru, ne-a spus obiectivul său:

„Pentru mine participarea la competițiile de Fitness a început încă de anul trecut. Prima oară am luat-o ca pe o provocare, dar a ajuns după o dorință foarte mare de a vrea tot mai mult! Am câștigat naționalele și Cupa României pe plan intern și locul 3 la Campionatele Europene din Spania. Anul acesta m-am pregătit mult mai bine, atât fizic, cât și la programul liber, și sper la un loc mai bun. Mă simt bine, îmi cunosc corpul mult mai bine și sper că voi reuși să urc din nou pe podium!”

Comments

comments