Patru atleți universitari, la Campionatul Balcanic de Sală

Campionatul Balcanic de Sală pentru seniori la atletism se va desfășura sâmbătă, 16 februarie 2019, în Istanbul, Turcia.

De la secția de atletism a Clubului Sportiv Universitatea Cluj vor participa patru atleți: Camelia Gal, Sanda Belgyan, Zeno Moraru și Robert Parge.

Universitarii clujeni au fost selectați în lotul național în vederea reprezentării României la Campionatele Balcanice, în urma rezultatelor obținute la Campionatele Naționale de Sală pentru Seniori și Tineret, desfășurate în  perioada 6-7 februarie la București.

La Balcaniada de la Istanbul, atletele universitare Camelia Gal și Sanda Belgyan vor alerga la ștafeta feminină de 4x400m, Robert Parge va intra la proba de 400 m, iar Zeno Moraru va participa atât la proba individuală de 400 m, cât și la ștafeta masculină de 4×400 m.

Delegația României, care ne va reprezenta la cea de-a 24-a ediție a Campionatului Balcanic rezervat seniorilor, este formată din 32 de atleți (18 la masculin și 14 la feminin). Anul trecut, cu un total de 15 medalii (cinci de aur, cinci de argint și cinci de bronz), sportivii noștri și-au adjudecat prima poziție în ierarhia celor 17 țări participante, ștafeta masculină de 4X400 m stabilind un nou record național de tineret, cu 3:12,46.

Comments

comments