Pas uriaș spre Liga Zimbrilor

„U” Cluj a produs, ieri, marea surpriză a meciurilor din cadrul Barajului de menținere/promovare în Liga Zimbrilor de la Turda, învingând-o pe CSU Suceava cu 33-30. Bucovinenii au intrat la pauză cu avantaj minim, 16-15 și după ce, în minutul 41, conduceau cu 24-21 păreau că se îndreaptă spre o victorie scontată.

Elevii lui Vladimir Vojdovic au avut însă o revenire de excepție, au preluat conducerea în minutul 49, 27-26, și s-au impus în final cu 33-30 – un pas mare spre promovare, dar care trebuie confirmat cu cel puțin încă un succes în următoarele două partide.

Călin Hossu, cu cele 9 reușite ale sale a fost decisiv pentru „U” în această întâlnire, celelalte goluri fiind marcate de Putnoky 7, Gurănescu 5, ALexandru Coman 4, Laslo 3, Adoreanu 2, respectiv Kereki, Coroian și Draia câte 1 gol.

Astăzi, 18 mai, în ziua a doua a turneului de la Turda, băieții noștri vor avea, de la ora 15, un examen mult mai dificil în compania echipei CSM Bacău, cea care ieri a spulberat-o pe CSU Pitești cu 40-26.


Comments

comments