Opt medalii pentru ”U” la Internaționalele României

Cea mai prestigioasă competiție internațională de atletism pe pistă organizată în România, Campionatele Internaționale de atletism ale României „Iolana Balaș Soter”, s-a desfășurat în zilele de 22 și 23 august pe Cluj Arena. La ediția cu numărul 65 atleții legitimați la Clubul Sportiv Universitatea Cluj au cucerit opt medalii, dintre care patru de aur, două de argint și două de bronz.

Camelia Gal și-a trecut în palmares două medalii de aur la probele 400 m și 200m. Atleta Sanda Belgyan a cucerit aurul la 400 m garduri și medalia de bronz la 400m plat. Universitarul Robert Parge s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la 400 m și pe locul 2 la 200 m. La proba de 1500 m masculin, atleții ”U” Cluj Marius Dumitru și Tudor Sevciuc au terminat pe locul 2, respectiv 3.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a premiat proba de 1500 m feminin în cadrul „Memorialului Maria Cioncan”, organizat în memoria atletetei ”U” Cluj, laureată a medaliei de bronz la proba de 1500 m de la Jocurile Olimpice de vară din 2004 de la Atena. Podiumul probei de 100 m feminin a fost ocupat de: 1.Roxana Bîrcă (CSA Steaua București), 2. Angela Olenici (CSM Onești), 3. Maria Florea (SCM Deva).

 

Comments

comments