O victorie și o înfrângere la handbal

Echipele de handbal feminin și masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au disputat sâmbătă, 21 octombrie,  etapele V și VI, din cadrul Ligii Florilor, respectiv Divizia A, Seria B.

Handbalistele antrenate de Alin Bondar au jucat în Sala Polivalentă din Bistrița contra echipei locale, CSM Bistrița. Partida dintre cele două echipe s-a terminat 29-23 (15-14) pentru gazde. Cea mai bună marcatoare a echipei clujene a fost Mihaela Ani-Senocico cu 8 goluri, iar din tabăra bistrițeană s-a remarcat Magda Paraschiv cu 6 reușite.

Dacă fetele au avut meci în deplasare, băieții au avut meci pe teren propriu. Universitarii clujeni au primit vizita echipei HC Sibiu de la ora 13:00 și au reușit să se impună cu 30-23 (15-13).

,,M-am aşteptat să fie un meci dificil şi aşa a fost. HC Sibiu e o echipă foarte bine închegată, dar noi prin unitatea grupului am arătat că putem învinge orice adversar. Îmi felicit întreaga echipă pentru dăruire şi pentru atitudine. Am fost mai uniţi, mai concentraţi şi încep să fie tot mai puţine greşeli, mai ales pe finalul meciului. Avem o vacanţă binemeritată, de două săptămâni, în care să ne refacem puterile şi să mergem la Târgu-Jiu în speranţa unui joc foarte bun”, a spus Ioan Ani-Senocico, antrenorul clujenilor.

Comments

comments