O primă repriză foarte bună pentru ”U”

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Universitatea Cluj a fost întrecută aseară în etapa a 16-a a Ligii Zimbrilor, de CSM București cu 25-20, după o primă repriză foarte bună la finalul căreia conducea cu 14-12.

La finalul partidei antrenorul Marius Stavrositu a declarat:

„Eu i-am felicitat pe jucătorii mei pentru că, chiar dacă am pierdut în această seară cu CSM, suntem într-un progres vizibil. Comparând meciul din tur cu cel din această seară, constatăm că ele par asemănătoare dar cea mai mare diferență este în atitudine, care astăzi a fost mult mai bună de partea noastră. Nu ne putem compara cu cei de la CSM dar în schimb ne putem lupta cu ei, ceea ce am și făcut.”

La rândul lui, Ionuț Ramba a spus:

„Ne pare rău că nu am reușit să luăm cele trei puncte, suntem supărați pentru că am condus în prima repriză dar în cea de a doua nu am mai reușit să fim la fel de proaspeți și să ne construim faze de gol. Chiar nu am avut soluții, în repriza secundă au fost mult mai buni în apărare decât noi și au făcut diferența și în poartă. Trebuie să continuăm să muncim și sper ca în meciurile următoare să ne iasă jocul mult mai bine și să câștigăm.”

Pentru ”U” au marcat: Hossu 4 goluri, Fodorean, Ostace, Becheru și Alex Coman câte 3, Ghivil 2, respectiv Ramba și Dobra câte 1 gol.

În etapa următoare, ”U” va juca duminică, 6 februarie, de la ora 17,30, în deplasare, cu ACS HC Buzău 2012.

Comments

comments