O primă repriză excelentă în meciul cu Steaua din Liga Zimbrilor

 Foto.: JFritz Fotograf

Foto.: JFritz Fotograf

Universitatea Cluj a reușit o primă repriză excelentă în fața mai bine cotatei Steaua București, în meciul disputat duminică seara în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Partida contând pentru prima etapă din Liga Națională de handbal masculin, a început cum nu se poate mai bine pentru băieții antrenați de Octavian Hârțoagă și Ionuț Ramba care au dominat prima repriză în care au avut de câteva ori un avantaj de 6 goluri. Din păcate fața meciului s-a schimbat în cea de a doua sa parte în care forța superioară a „militarilor” a făcut diferența iar tabela de marcaj s-a modificat constant în favoarea acestora, oaspeții impunându-se în final cu 35-28 (14-16).

În ciuda înfrângerii, ”U” a dovedit că poate practica un joc de calitate, dătător de speranțe pentru prestații similare în partidele viitoare în care, cu mai multă consistență, vor apărea și victoriile. De altfel, la finalul partidei, antrenorul-jucător Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost o primă repriză frumoasă, plină de încredere, curaj și emoții. Am crezut că vom câștiga meciul după cum au decurs primele 20 minute. Din păcate n-am reușit să menținem ritmul până la final. La rândul lor, oaspeții nu au făcut un meci extraordinar dar au speculat foarte bine momentele în care noi n-am mai avut randament nici în apărare nici în atac. Până la urmă am câștigat o repriză cu Steaua și asta ne dă curaj pentru meciurile următoare: cu răbdare și muncă sunt sigur că ne vom bucura și de victorii!”

Golurile formației noastre au fost reușite de: Călin Hossu 9, Ionuț Ramba 5, David Kereki 3, Sergiu Makaria, Shahoo Nosrati, Cătălin Ghivil și Didi Hirimiuc câte 2 și respectiv Bogdan Paul, Alexandru Coman și Mark Adoreanu câte un gol iar poarta a fost apărată de Răzvan Szopka, Sebastian Baciu și Vlad Coman.

În runda următoare, ”U” va primi duminică, 3 septembrie de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita formației CSU din Suceava.

Comments

comments