Noua ediție a Ligii Naționale de rugby masculin pornește la drum

Ediția 2023 a Ligii Naționale de rugby masculin ia startul vineri cu meciurile din prima etapă, la startul căreia se vor alinia 14 echipe împărțite în trei grupe.

Acestea vor juca tur-retur în sezonul regular după care, în funcție de poziția în clasament, vor fi repartizate din nou în alte trei grupe, care vor totaliza 10 săptămâni de competiție, jocuri tur-retur. După disputarea acestor partide, în funcție de locul ocupat în clasamentul din fiecare grupă, echipele vor fi angrenate în confruntări pentru locurile 1-4, 5-8, 9-12 și respectiv pentru locurile 13-14.

”U” Elbi Cluj, care a terminat neînvinsă play-out-ul ediției trecute a Ligii Naționale, a fost repartizată în grupa de elită alături de campioana în exercițiu Știința Baia Mare, Steaua București, SCM USV Timișoara și Dinamo București.

Prima întâlnire a echipei antrenate de Cristian Săuan este programată vineri, de la ora 19,45, pe Stadionul Ghencea din capitală împotriva formației Steaua București, partidă care va putea fi urmărită în direct pe canalul de televiziune Prima Sport 3.

Comments

comments