Noi medalii obținute de sportivii de la secția de scrabble

În perioada 27-30 aprilie 2017 au avut loc la Botoșani mai multe competiții în cadrul campionatelor naționale de scrabble. Astfel, la seniori s-a disputat etapa a 2-a din Campionatul Național Individual și Intercluburi. Podiumul etapei la individual a fost următorul: 1. Alexandru Lăcătiș, 2. Corneliu Faur (ambii de la CS Universitatea), 3. Dan Laurențiu Sandu (Locomotiva București). Pe echipe, CS Universitatea a câștigat 4 dintre cele 6 probe disputate și a ocupat primul loc, urmată de Locomotiva București și Argus Tg. Frumos. Acesta este și podiumul după disputarea primelor 2 etape.

La tineret a avut loc prima etapă, care a fost câștigată de Cristian Caba („U”), urmat de Iustin Enea (Argus Tg. Frumos) și Paula Mihalache („U”). Pe echipe podiumul a fost următorul: 1. Argus Tg. Frumos, 2. CS Universitatea, 3. Impetus București.

Tot la tineret, a avut loc și Campionatul Național de Scrabble Perechi. CS Universitatea a obținut 7 medalii, dintre care 2 de aur, 2 de argint și 3 de bronz. Cele 2 titluri de campioni pentru „U” au fost câștigate de Paula Mihalache la juniori și de Cristian Caba la cadeți (ambii în pereche cu sportivi de la alte cluburi).

Comments

comments