Noi medalii cucerite de tinerii din echipa de scrabble

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc la Botoșani, Campionatul Național de Scrabble Perechi pentru Tineret și totodată prima etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble pentru Tineret.

Sportivii de la ”U” Cluj, antrenați de Septimiu Crivei, au avut din nou o comportare meritorie, întorcându-se acasă cu trei medalii dintre care una de argint câștigată de cadetele Adriana Iancu și Anastasia Sadici și două de bronz adjudecate de Cristian Caba și Georgiana Drăgan și respectiv Emilia Herghelegiu în pereche cu Daria Sadici de la clubul Argus din Târgu Frumos.

Prima etapă a Campionatului Național de Scrabble pentru tineret, individual și pe echipe, a fost câștigată la juniori de Cristian Caba în timp ce la cadete Anastasia Sadici s-a clasat pe locul trei. În clasamentul pe echipe tineret, Universitatea Cluj a ocupat prima poziție la egalitate cu formația Argus Târgu Frumos.

Felicitări speciale se cuvin juniorului Cristian Caba care a realizat, la cele două competiții, un nou record personal de 12 victorii consecutive: 6 la proba de perechi și 6 la etapă individual.

  • scrabble-botosani-apr-2023-2

Comments

comments