Molnos Norbert, pe podium la Costinești

La Costinești, pe plaja Obelisc este în plină desfășurare Finala Campionatului Național de lupte pe plajă pentru seniori, cadeți și juniori masculin și feminin. Competiția reunește peste 350 de sportivi din toată țara, 11 dintre aceștia, conduși de antrenorul Aurel Șuteu, reprezentând Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

Ieri, 30 august, campionul național în exercițiu la categoria sub 23 de ani, Molnos Norbert, s-a clasat pe locul 3 la categoria 70 kg.

„Nu m-am simțit foarte confortabil să lupt pe plajă întrucât nu am mai participat la o competiție pe nisip de mai bine de 2 ani. Cred însă că am mers destul de bine, am câștigat cinci meciuri din cele șase disputate și în semifinală am pierdut doar cu 2-1. Una peste alta, sunt mulțumit de rezultat și bucuros că mă întorc acasă cu o medalie de bronz” a subliniat luptătorul universitar Molnos Norbert.

Finala Campionatului Național de Lupte pe Plajă  reprezintă o bună pregătire pentru luptătorii care vor participa la etapa finală a Campionatului Mondial Beach Wrestling World Championships care va avea loc la  Constanța în perioada 23-26 septembrie.

Comments

comments